Loading

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: کانفیگ روتر

  1. #1
    Senior Member ا.ربانی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    tehran
    ارسال ها
    143
    تشکر
    1
    0 بار تشکر شده برای ارسال 0 پست

    کانفیگ روتر

    سلام دوستان کی میتونه آموزش کانفیگ کردن روتر سیسکو C7200 توضیح بده؟
    کامل یه جوری که توجیح بشم یه جورایی تنها مبحثیه که برام سخته پس گیراییم یه خورده کمه
    ویرایش توسط ا.ربانی : January 6th, 2011 در ساعت 03:04 PM
    هر روز تکراریست ...
    صبح هم ماجرای ساده ای است !
    گنجشکها بیخودی شلوغش می کنند...
    ..


  2. #2
    Senior Member hawk_moth آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ارسال ها
    336
    تشکر
    248
    61 بار تشکر شده برای ارسال 47 پست
    این لینکی که میدم اطلاعات پایه ای این روتر هست.
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]
    امیدوارم کمکتون کنه!
    ضمناً میتونید یه سری هم به سایت جناب زندی بزنید.
    یا حق
    ویرایش توسط hawk_moth : January 6th, 2011 در ساعت 05:19 PM
    در روزگاری که خنده ی مردم از زمین خوردن توست ، برخیز تا بگریند . . .
    کوروش کبیر

  3. #3
    Senior Member afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    سبزوار
    ارسال ها
    178
    تشکر
    0
    3 بار تشکر شده برای ارسال 3 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط ا.ربانی نمایش پست ها
    سلام دوستان کی میتونه آموزش کانفیگ کردن روتر سیسکو C7200 توضیح بده؟
    کامل یه جوری که توجیح بشم یه جورایی تنها مبحثیه که برام سخته پس گیراییم یه خورده کمه
    با سلام .
    دوست عزیز چه کانفیگ رو میخواین؟
    نحوه Route ?
    کانفیگ اولیه از قبیل :
    Host Name
    Telnet Password?
    Privilege Password ?
    ,
    .....


    بفرمایید چی مبحثی رو میخوایند ؟
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

  4. #4
    Senior Member omid.koushki آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    kernel
    ارسال ها
    1,271
    تشکر
    212
    265 بار تشکر شده برای ارسال 128 پست
    دوستان لطف کنند سوالات و مباحث به این کاملی و مهم رو اینقدر ساده و شیوا بیان نکنند
    فکر میکنم داشتن دوره های 60-70 ساعته ccna / ccnp / mcsa / mcse و ... همگی گواهی بر حجیم بودن و مهم بودن سلسله مطالب اموزشی در زمینه های فوق می باشد
    و بعید میدونم یک متخصص حرفه ای بتونه مطالب اولیه در زمینه کانفیگ حتی یک نرم افزار ساده رو در یک پست یا تاپیک دردو سه صفحه بیان بکنه چه به برسه به کانفیگ روتر
    پس دوستان لطفا سوالات رو بصورت دقیق و شیوا بیان کنند و از سوالاتی که به این شکل حاوی یک عالمه ابهام هست خودداری کنند
    بازم ممنون از مساعدت دوستان گرامی
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]


    بزرگتـرین مصیبت یک انسـان این است که نه سـواد کافـی برای حرف زدن داشتـه باشـد و نـه شعـور لازم بـرای خامـوش مانـدن !!

  5. #5
    Senior Member ا.ربانی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    tehran
    ارسال ها
    143
    تشکر
    1
    0 بار تشکر شده برای ارسال 0 پست
    سلام و ممنون از دوستان..
    تشکر از آقای afifpur کانفیگ اولیه شامل همون مواردی که گفتید.. (host name,password.....)
    هر روز تکراریست ...
    صبح هم ماجرای ساده ای است !
    گنجشکها بیخودی شلوغش می کنند...
    ..


  6. #6
    Senior Member afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    سبزوار
    ارسال ها
    178
    تشکر
    0
    3 بار تشکر شده برای ارسال 3 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط ا.ربانی نمایش پست ها
    سلام و ممنون از دوستان..
    تشکر از آقای afifpur کانفیگ اولیه شامل همون مواردی که گفتید.. (host name,password.....)

    برای تنظیم پسورد console روتر به صورت زیر عمل می کنیم:


    Router>Enable
    Router#Configuration Terminal
    Router(config)#line con 0
    Router(config-line)#login
    Router(config-line)#password cisco

    برای گذاشتن پسورد رویtelnet به صورت زیر عمل می کنیم:

    Router>Enable
    Router#Configuration Terminal
    Router(config)#line vty 0 4
    Router(config-line)#login
    Router(config-line)#password cisco

    فعال کردن پسورد زمانی که به Enabled mode می رویم.

    Router>Enable
    Router#Configuration Terminal
    Router(config)#enable password cisco

    فقط مشکلی که این حالت دارد اگر از دستور Show runing-config برای نمایش تنظیمات روتر استفاده کنیم به راحتی پسورد شما قابل مشاهده است ببینیم

    Router#show running-config
    Building configuration...

    Current configuration : 381 bytes
    !
    version 12.4
    no service password-encryption
    !
    hostname Router
    !
    !
    enable password CISCO
    !
    !
    !
    !
    ip ssh version 1
    !
    !
    interface FastEthernet0/0
    no ip address
    duplex auto
    speed auto

    تنظیم enable secret password

    Router>Enable
    Router#Configuration Terminal
    Router(config)#enable secret afifpour

    خوبی این حالت این است که اگر از این دستور برای فعال کردن پسورد Enable Mode استفاده کنیم اگر از دستور Show runing-config برای تمایش تنظیمات روتر استفاده کنیم به پسورد شما به صورن رمزگذاری خواهد شد ببینیم

    Router#show running-config
    Building configuration...

    Current configuration : 428 bytes
    !
    version 12.4
    no service password-encryption
    !
    hostname Router
    !
    !
    enable secret 5 $1$mERr$pzY.6YqCVc/CAyQGAEen./
    enable password CISCO
    !
    !
    !
    !
    ip ssh version 1
    !
    !
    interface FastEthernet0/0
    no ip address
    duplex auto
    speed auto
    shutdown
    !
    interface FastEthernet0/1
    no ip address
    duplex auto
    speed auto
    shutdown
    !
    interface Vlan1
    no ip address
    shutdown
    !
    ip classless
    !
    !
    !
    !
    !
    line con 0
    line vty 0 4
    login
    !
    !
    end

    برای تغییر نام روتر نیز می توانید از دستور زیر اسفاده کنید.


    Router>Enable
    Router#Configuration Terminal
    Router(config)#hostname afifpour
    afifpour(config)#
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

  7. #7
    Senior Member ا.ربانی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    tehran
    ارسال ها
    143
    تشکر
    1
    0 بار تشکر شده برای ارسال 0 پست
    ممنون انشا الله که به مشکلی نمیخورم
    یه سوال اینکه پسورد حداقل و حداکثر چند بایتیه.؟ میشه برا پسورد از حروف ترکیبی استفاده کنیم؟
    و در آخر ممنون از توضیحات کامل شما..
    هر روز تکراریست ...
    صبح هم ماجرای ساده ای است !
    گنجشکها بیخودی شلوغش می کنند...
    ..


  8. #8
    Senior Member afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    سبزوار
    ارسال ها
    178
    تشکر
    0
    3 بار تشکر شده برای ارسال 3 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط ا.ربانی نمایش پست ها
    ممنون انشا الله که به مشکلی نمیخورم
    یه سوال اینکه پسورد حداقل و حداکثر چند بایتیه.؟ میشه برا پسورد از حروف ترکیبی استفاده کنیم؟
    و در آخر ممنون از توضیحات کامل شما..
    محدودیتی برای اندازه و نوع (ترکیبی یا غیر ترکیبی ) پسورد در سیسکو وجود ندارد .
    ولی می توانید حداقل طول پسورد راا روی روتر تنظیم نمایید . بصورت زیر

    برای تنظیم حداقل پسورد به صورت زیر عمل میکنیم:

    Afifpour#configure terminal
    Afifpour(config)#security passwords min-length 8

    اگر بعد از این تنظیم اگر طول پسورد کمتر از 8 کاراکتر باشد کاربر با خطا مواجه خواهد شد ببینیم


    Afifpour(config)#enable secret mohsen

    % Password too short - must be at least 8 characters. Password configuration failed
    Afifpour (config)#

    حتی زمان ساختن کاربر LOCAL نیز به این مشکل برخورد خواهید کرد .

    ببینیم:

    AFIFPOUR (config)#username omid secret cisco

    % Password too short - must be at least 8 characters. Password configuration failed
    AFIFPOUR (config)#
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •