Loading

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: ایمیج گیری از ویندوز سون

  1. #1
    Senior Member opoet7 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    میاندوآب
    ارسال ها
    197
    تشکر
    0
    28 بار تشکر شده برای ارسال 18 پست

    ایمیج گیری از ویندوز سون

    آماده سازی ویندوز سون برای ایمیج گیری
    برای گرفتن ایمیج از ویندوز سون ابتدا لازم است که ان را برای ایمیج گیری اماده کنید برای این کار راه های متفاوتی از جمله استفاده از فایل های unattended موقع نصب ویندوز، استفاده از از ابزار System Preparation و یا استفاده از دستورات Command Prompt وجود دارد ما در این مقاله از روش دوم استفاده خواهیم کرد.

    برای اجرای ابزار System Preparation مسیر زیر را طی کرده و بر روی sysprep دابل کلیک کنید تا ابزار System Preparation اجرا شود.
    کد:
    C:\Windows\System32\sysprep
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

    بعد از اجرای این ابزار از قسمت System Cleanup Action گزینه Enter System Out-of-Box Experience (OOBE) را انتخا کنید تیک Generalize را زده و از قسمت Shutdown Option گزینه Shutdown را انتخاب کنید وبر روی OK کلیک کنید.

    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

    بعد از کلیک بر روی OK کادر زیر باز شده و سیستم را Generalize می کند بعد از پایان یافتن این کار سیستم خاموش شده و اماده ایمیج گیری می شود.

    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

    ایمیج گیری
    برای ایمیج گیری از ویندوز سون نرم افزار ها و ابزار های زیادی وجود دارد ما در این مقاله از ابزار ImageX موجود در ویندوز PE استفاده خواهیم کرد برای اشنایی با مراحل ساخت ویندوز PE به [Link is only viewable to registered users . Register Now...] مراجعه کنید.

    بدین منظور سیستم را با ویندوز PE بوت می کنیم بعد از یوت کردن با شکل زیر روبه رو خواهید شد.

    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

    در اولین مرحله باید باید دایرکتوری خط فرمان را به سی دی ویندوز PE تغییر داده و از بودن ابزار ImageX درون سی دی اطمینان حاصل کنید برای اینکار مطابق شکل زیر عمل کنید.

    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]


    در مرحله بعدی باید با استفاده از ابزار ImageX اقدام به ایمیج گیری کنید برای اینکار از ابزار Imagex به شکل زیر استفاده کنید.
    شکل کلی دستور:
    کد:
    imagex /capture image_path image_file "name" {"description"} {/boot | /check | /compress [type] | /config | /flags"EditionID" | /norpfix | /scroll | /verify}
    کد:
    imagex /capture C: C:\Windows-Image.wim “Windows Se7en Image” /compress fast /verify
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

    پس از اجرا دستور عملیات اسکن و ایمیج گیری شروع می شود پس از پایان این عملیات فایل ایمیج آماده می شود.

    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]


    پس از ایجاد فایل ایمیج باید ان را به یک مسیر شبکه ای کپی کنید تا بتوانید در کامپیوتر های دیگر از ان استفاده کنید برای این کار از دستورات زیر استفاده کنید.
    شکل کلی دستور:
    کد:
    net use [{DeviceName | *}] [\\ComputerName\ShareName[\volume]] [{Password | *}]] [/user:[DomainName\]UserName] [/user:[DottedDomainName\]UserName] [/user: [UserName@DottedDomainName] [/savecred] [/smartcard] [{/delete | /persistent:{yes |no}}]
    کد:
    net use m: \\192.168.66.1\Share
    شکل کلی دستور:
    کد:
    copy [/A | /B] source [/A | /B] [+ source [/A | /B] [+ ...]] [destination] [/A | /B]] [/V] [/Y | /-Y]
    کد:
    copy C:\Windows-Image.wim m:
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]
    ویرایش توسط opoet7 : August 14th, 2011 در ساعت 11:28 PM
    خدایا مرا پاکیزه بپذیر
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

  2. #2
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ارسال ها
    2
    تشکر
    0
    0 بار تشکر شده برای ارسال 0 پست
    مثلا ما در شبکه چند سیستم با معماری سیی پی یو x86 , x32 , amd داریم .
    آیا با ایمیج گیری از طریق imageX میتوان بدون توجه به معماری سیستم ها ، روی آنها این ایمیج را deploy کرد ؟ (ویندوز ایمیج گرفته شده 32 بیتی هست )

  3. #3
    Senior Member omid.koushki آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    kernel
    ارسال ها
    1,267
    تشکر
    209
    261 بار تشکر شده برای ارسال 125 پست
    مشکلی پیش نمیاد
    فقط در سیستم هایی که قصد دارید ایمیج رو deploy کنید مولفه های hdd controller و hal.dll سیستم ها برابر باشه و این موضوع بررسی بشه
    در بقیه موارد و عدم تطابق بقیه سخت افزارها مشکل خاصی ظاهر نمیشه
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]


    بزرگتـرین مصیبت یک انسـان این است که نه سـواد کافـی برای حرف زدن داشتـه باشـد و نـه شعـور لازم بـرای خامـوش مانـدن !!

  4. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ارسال ها
    2
    تشکر
    0
    0 بار تشکر شده برای ارسال 0 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid.koushki نمایش پست ها
    مشکلی پیش نمیاد
    فقط در سیستم هایی که قصد دارید ایمیج رو deploy کنید مولفه های hdd controller و hal.dll سیستم ها برابر باشه و این موضوع بررسی بشه
    در بقیه موارد و عدم تطابق بقیه سخت افزارها مشکل خاصی ظاهر نمیشه
    با تشکر
    میشه بفرمایید این دو مورد را که فرمودین از کجا چک کنم

  5. #5
    Senior Member opoet7 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    میاندوآب
    ارسال ها
    197
    تشکر
    0
    28 بار تشکر شده برای ارسال 18 پست
    برای اشنایی با hal.dll از [Link is only viewable to registered users . Register Now...] استفاده کنید
    خدایا مرا پاکیزه بپذیر
    [Link is only viewable to registered users . Register Now...]

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •